[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

HR & Pensioencommunicatie

Met mijn kennis en ervaring help ik u graag de pensioenkennis in uw organisatie op peil te brengen, te verankeren en te verbreden.
Dat doe ik in de vorm van een cursus, maar ook op abonnementsbasis, of in een andere vorm die beter past op uw situatie.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Het programma

Organiseer de noodzakelijke kennis!

Door alle wetswijzigingen zijn de pensioenregelingen ingewikkeld geworden. Met dit programma van maximaal 1 jaar en 1 dag per maand, breng ik de kennis in de afdeling HR op peil door bij herhaling kennis over te dragen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner css=”.vc_custom_1453297645669{background-color: rgba(0,0,0,0.01) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text]

Services en Producten

[/vc_column_text][vc_wp_custommenu nav_menu=”57″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]In het leven van eenieder van ons kunnen leuke en minder leuke gebeurtenissen plaats vinden. Bij die gebeurtenissen verplicht de pensioenwet de werkgever om informatie te geven over de consequenties voor het pensioen.

Heeft u de kennis in huis om de medewerker in deze en andere gevallen behulpzaam te zijn?

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Tijdens dit jaar vang ik medewerkers op en ondersteun ik de afdeling HR als een medewerker

in dienst of uit dienst treedt,
een relatie aangaat of verbreekt,
een kind krijgt,
arbeidsongeschikt raakt,
overlijdt,
met pensioen gaat.

[/vc_column_text][vc_message]Download Brochure Pfd[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner css=”.vc_custom_1453297828537{background-color: rgba(221,153,51,0.3) !important;*background-color: rgb(221,153,51) !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text]Indien u vragen heeft, kunt u direct contact opnemen. Als u wil worden teruggebeld, kunt u onderstaande invullen. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.[/vc_column_text]

    [/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]